MVO

GOEDE DOELEN, FAIR TRADE PRODUCTEN EN MINDER AFVAL!

Ecofolie

Voor de afwezigen is er de mogelijkheid om te shoppen in de Virtuele Kerstmarkt (webshop). In deze pakketten maken wij gebruik van ecofolie wat biologisch afbreekbaar én volledig composteerbaar is.

Duurzame producten

In ons assortiment houden wij rekening met de toevoeging van duurzame artikelen. Hiermee bieden wij de medewerkers de mogelijikheid om milieubewust te shoppen, zodat een ieder zijn of haar steentje kan bijdragen aan een schonere wereld.

Gerecycled karton

Voor de kerstpakketten van de afwezigen gebruiken wij, voor het verpakken en verzenden, gerecycled karton. Dit karton heeft een tweede leven en wordt dus vaker dan één keer gebruikt.

E-mailuitnodiging

Middels een e-mailuitnodiging voor de kerstmarkt, willen wij de uitstoot van de verzending én het verbruik van overmatig papier verminderen.

Duurzaam kerstgeschenk

Producten uit een kerstpakket belanden vaak in de prullenbak: dat is zonde! De medewerkers kiezen, op de Inhouse Kerstmarkt, wat ze zelf graag willen hebben en dat zorgt automatisch voor minder afval.

 

Los van de evenementen houdt onze organisatie zich ook bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zaken als afval scheiden, carpoolen, elektrisch vervoer, werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en inkopen met een Fair Trade policy behoord tot onze bedrijfsvoering.

 

Goede doelen

 

Uiteraard ondersteunen wij ook de goede doelen. Jullie kiezen een goed doel uit en wij verzorgen de rest! Zo kunnen medewerkers die zich afmelden, kiezen voor een donatie én kan er tijdens de markt gedoneerd worden. Achteraf ontvangen jullie hiervan een betalingsbewijs.

MicrosoftTeams-image (82)

There’s no planet B

Bron: Richard Branson

De Inhouse Kerstmarkt vindt het belangrijk dat de medewerker zelf zijn of haar geschenk mag kiezen op één van onze FSC houten kerstkramen. Dit heeft ook te maken met het oog op duurzaamheid: het geschenk belandt niet in de vuilnisbak. Hieronder gaan wij dieper in op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

KOM IN CONTACT

Met één van onze medewerkers