Uitnodiging en Registratie

BETROUWBAAR, INZICHTELIJK EN AANPASBAAR

Over ons

Inhouse Kerstmarkt

De Inhouse Kerstmarkt bestaat sinds 2014 en heeft inmiddels ruim 250+ markten, in vele sectoren, georganiseerd.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van meerdaagse markten en kerstfeesten vanaf 500 personen met ervaring in de zorg, onderwijs en overheid sectoren.

 

Daarnaast verzorgt Inhouse Kerstmarkt ook kerstmarkten voor kleinere bedrijven vanaf 300 personen.

 

Zijn jullie op zoek naar een meerjarig raamcontract waarin ook kerstpakketten, kerstfeesten, een webshop en dergelijke moeten worden meegenomen? Dan zijn wij een geschikte partner!

Tevredenheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Hoogwaardige kwaliteit producten én tevredenheid staan bij de Inhouse Kerstmarkt hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij duurzaamheid belangrijk en past dit automatisch bij ons concept, omdat de medewerker zijn of haar zelfgekozen kerstgeschenk niet in de kast beland.

Tevredenheid Inhouse Kerstmarkt0%
Waardering kiezen van eigen kerstgeschenk0%
Inhouse Kerstmarkt aanwezigen0%
Inhouse Kerstmarkt afwezigen0%

Klantreis

Meest unieke kerstmarkt ervaring

De medewerker staat centraal

people really matter

Wij stellen de medewerker centraal. Met onze ervaring en expertise weten wij per sector wat wij kunnen verwachten én welke producten populair zijn. Daarom zijn al onze Inhouse Kerstmarkten op maat gemaakt voor elk bedrijf!

f
r

Assortiment

Populaire producten

De Inhouse Kerstmarkt heeft een ruim assortiment in talloze diverse categorieën. Verder hebben de werknemers de mogelijkheid om te kiezen voor een surprise kerstpakket.

 

Het nieuwe assortiment wordt elk jaar met zorg samengesteld. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar trends, kwaliteit en maatschappelijk verantwoorde producten (MVO). De prijzen die wij hanteren zijn eerlijk en marktconform.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bewuste keuzes

De medewerkers van de Inhouse Kerstmarkt vinden het erg belangrijk om bezig te zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij passen onze bedrijfsvoering aan op het MVO proces.

Uitnodiging en registratie

Betrouwbaar, inzichtelijk en aanpasbaar

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het registratietraject voor evenementen, zoals een kerstmarkt op kantoor, is. Daarom hebben wij ons eigen systeem laten ontwerpen.

Impressie

Sfeervolle kerstmarkt

Stap in de wereld van de kerstwonderen en krijg een indruk van de sfeervolle Kerstmarkt. Wij hebben ruim 250 kerstmarkten, voor grote bedrijven, georganiseerd waarbij elke werknemer tevreden naar huis ging.

 
 

KOM IN CONTACT

Met één van onze medewerkers